10 veckor utan insulin

O så ringde Doktor Johan idag och berättade om mina provresultat. Ett långtidsocker för de senaste 6 veckorna på 5,2 kan man ju leva med. Samma värden som en icke diabetiker, och det på 10 veckor och utan insulin.

Kan bara säga att det känns grymt! Alla andra prover var också bra och dessutom en ytterligare viktnedgång på 4 kg. Och kanske det tydligaste av allt, midjemåttet är 20 cm mindre idag än den 10 april. Så mina nyinköpta brallor som skall med till Cypern i natt är av storlek L, den 10 april var det 3XL.

Åkersbergas starkaste man!

Så jag fick nästan glädjefnatt idag när Johan ringde! Av bara farten så anmälde jag mig till en tävling den 11 augusti, Åkersbergas starkaste man. Tro nu inte att jag fått fnatt o tror att jag skall vinna, självklart så  kommer jag att komma sist, men frågan är om jag ändå inte är den största vinnaren?

Tänk om någon får nys om att en 57 årig galenpanna som  har vägt 129,7 kg och idag väger 102,3 och som för 10 veckor sedan hade 3ggr högre levervärden än idag och alla andra värden var kraftigt för höga dom också, skall ställa upp i en tävling som skall utse Åkersbergas starkaste man.

Ett gott skratt…

Denna man måste vi ju kolla upp, åtminstone för att få ett gott skratt. Välkomna säger jag, ett gott skratt förlänger livet, men det kan också vara någon som ställer frågan ”Hur har detta gått till?” Om den frågan leder till att en enda människa som har diabetes skulle bli taggad att göra en resa som kommer att förändra han eller hennes liv. Då är jag den största vinnaren av alla!

.