Hejsan alla mina vänner, nu ar det fredagen den 6 juli o då är det faktiskt så att jag fyller 57 år o det skall ni veta att det är nog en av dom få siffror som pekar uppåt. Dagen till ära så ställde jag mig på vågen o den visade 100,6 det är alltså futtiga 6 hg till att jag ar tvåsiffrig igen!

320 kilo!

En annan rolig siffra är att jag tog 320 kg i benpress o det betydde att jag slapp köpa en Marc Jacobsvaska till min dotter, en besparing pa cirka 4 500:- Världen är så liten ibland, jag tränar pa New Famagusta Gym i AQyia Napa o killen som sköter stället har bott i Åkersberga i 4 år. När han fick reda på att jag bodde där sa har jag fått lite träningstips.

12 rätter på min födelsedag

Mitt nya liv innebär att jag igår kunde äta en 12 rätters Meza på min födelsedag utan att darra. Hoppas att det går bra för er andra också, for visst är vi grymma. Jag mår så otroligt bra att leva på detta vis. Har berättat på gymmet om vårt projekt och får bara grym feedback för detta. Nästa gång vi hörs så väger jag tvåsiffrigt, bara så ni vet. Kram på er alla! Vi hörs!