O så har det gått ett par veckor till.

O nu står vågen still…..hm…..

Men så kom jag ihåg vad Johan o Lena sa att, när ni slutar med pulver så går ni upp 2 kg bara därför att vi fyller på alla depåer. O sen mins jag Jeanette som sa att nu när ni börjat träna så bygger ni på er muskler som är tyngre än fett. Hurra! Kolla, kolla 2 kg depåfyllnad+ 2 kg muskler, då har jag ju äntligen fattat vad matematiken går ut på. Summan av detta är ju då att jag egentligen har gått ner ytterligare men också att en våg inte är intelligent nog att fatta matematik.

Jeanette!

Sen måste jag bara få lyfta vår alldeles egen ”lilla” tränare Jeanette. Grattis till den utomordentliga prestationen på Stockholms maraton. Du gjorde en grym prestation i detta väder, regnigt, kallt o en fruktansvärd motvind! Men egentligen vill jag lyfta fram en annan sida som jag/vi uppskattar. Du har nu tränat/visat oss en stor del av gymmet på några gånger o jag älskar ditt tålamod o din förmåga att vara positiv. Flera av oss har problem med apparaterna, sen skall du ju dessutom motivera oss att tycka att dessa gamla ”gympaövningar” nu 30 år senare, helt plötsligt är roliga!

O sen har vi då Roger, som skall skämta stup i kvarten, o dessutom är hans skämt precis vid bordskanten hela tiden. Men Jeanette jag trivs med dig o gruppen o när jag gör det så kan jag inte låta bli att skämta o när dessutom de flesta i gänget skrattar då älskar jag situationen.

Kaxig!

Och till sist måste jag säga att om jag en dag trasslade in mig i en maskin och bröt ett ben så skulle du strax vara där och säga ”Bra Roger, du är fantastisk och vilken tur att du inte bröt två ben!”. Fortsätt så Jeanette vi gillar dig!

Förutom detta så mår jag som en prins, börjar till och med bli lite kaxig!

Vi hörs /Roger