Klibbig och plåtig smak!

//Klibbig och plåtig smak!

Klibbig och plåtig smak!

Den femtonde dagen.

O så kom den 15 dagen av projektet. Måste faktiskt säga att någon hungerattack har inte inträffat ännu, lite sug ibland men det går snabbt över. Däremot så skulle jag kunna  undvara den klibbiga och plåtiga smaken i munen. Kilona rasar o nu ligger mitt blodsocker stadigt mellan 6.2 – 6.9, vilket ju får betecknas som väldigt intressant med tanke på att jag hade ett långtidssocker på drygt 15 när projektet startade o då tog jag insulin 4 ggr per dygn. Så nu kör vi vidare och ser framtiden an.

På återseende!

.

By | 2012-04-25T00:41:47+00:00 april 25th, 2012|Rogers blogg|1 Comment

About the Author:

One Comment

  1. Doktor Johan 26 april, 2012 at 23:09 - Reply

    Ditt socker ligger på en fantastiskt fin nivå, vilket är otroligt kul och ur mitt medicinska perspektiv verkligen fascinerande. Plåtsmaken får du tyvärr stå ut med i 2 veckor till. Det är aceton, en av ketonkropparna, som ger den effekten. Man kan se smaken i munnen som ett kvitto på att du bryter ned fett. Håll ut!

Leave A Comment