Dag 21

Å så var det den 21:a dagen, ett morgonsocker på 6,4 och där har det legat i över en vecka nu. Konstigt men jag har inte fått några svackor ännu, vare sig mentalt eller fysiskt, utan det känns fortfarande bra även om man kan vara sugen på något ”bitigt” ibland.

Helgen har varit strålande då jag varit i Östersund o bevistat min sons bröllop och samtidigt så passade farfars lilla tjej på att döpa sig. Det blev både hämtpizza, restaurangbesök och hotellfrukostar, men med ryggan full av pulver o lite ramlösa så går det mesta. En del krafter försökte förstås få mig att uppföra mig socialt på min sons bröllop o göra lite undantag, men det taggade mig bara mer o framförallt så får man mer positiv feedback än tvärtom. Så nu inleder vi sista veckan med diet och med att försöka utröna hur den 29:e dagen skall bli?

På återseende!