Typ 2-diabetes på riktigt!

Jun 052013
 

 

Lax
Squash – Rivet
Fetaost – Smulat
Vitlök – Pressat/rivet
Citronzest
Olivolja
Havssalt
Lime- och korianderpeppar

Sätt ugnen på 250 grader, gärna grillinställning på övervärmen. Bland squash, fetaost, vitlök, citronzest, olivolja och salt i en bunke. Gör djupa snitt i laxen och peppra med limepeppar, pressa sedan ner fyllningen i skårorna. Stoppa in i ugnen. Tiden är beroende av ugn och hur stor laxbiten är, men satsa på 12-25 min.

Haricots verts
Sesamfrön
Olivolja
Vilök

Koka upp vatten i en kastrull, lägg i haricots verts och koka i ca 6 min. Tuggmotstånd! Torrosta sesamfröna (ingen olja i pannan) tills de är gyllenbruna. Ta sesamfröna åt sidan och häll olivolja i pannan, tillsätt hackad vitlök och rör om en stund, lägg i de avrunna haricots vertsen och stek på hög värme, salta och lägg upp på fat och strö de rostade sesamfröna över.

Tillbehör:
Oliver
Färsk spenat
Tomater
Lök

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)