Hej jag heter Roger och är en medelålders man som 2006 fick diagnosen Diabetes typ 2.  Sen dess så går jag på insulin 4 gånger om dagen. Har på resans gång förstått att min övervikt kan vara en orsak till min diabetes. Har nu under några år försökt med olika metoder att gå ner, men alltid trillat dit igen. Så när jag fick inbjudan att vara med i Projekt 600, och genom Janne o Johan fick klart för mig att här fanns en möjlighet att koppla ett grepp om helheten så var det inte så svårt att tacka ja.

                                                           

O så var jag igång med Projekt 600.

Tre påsar VLCD (Very Low Calorie Diet) om dagen i 28 dagar o nu lider den första dagen motsitt slut. Känns riktigt bra faktiskt, hur dumt det än låter så har jag längtat till denna dag. Ser det som mitt livs utmaning. Kycklingen smakade riktigt bra till middag, stänkte på lite extra curry och det gjorde susen. Hade en liten svacka på eftermiddagen men den var nog tillfällig, för så här minuterna innan läggdags så är jag hur pigg som helst och mitt sockervärde sjunker. I morgon väntar en ny dag och fungerar det så här så kan man se framtiden  an med en glimt i ögat.

.